Vacature rijinstructeur voor omgeving Groningen en Winschoten.

Vacature rijinstructeur voor franchisers in de omgeving van Groningen en Winschoten.

vacature rijinstructeurBen jij op zoek naar een goede betrouwbare rijschool met flexibele rijinstructeurs die elkaar helpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Rijschool Maximum doet dit werk al jarenlang met heel veel plezier en heeft in de loop der jaren een goede reputatie bij het CBR opgebouwd. De doelstelling van Maximum is om alle leerlingen in één keer te laten slagen! Iets dat vaak lukt.

Wat ga jij doen?

Als rijinstructeur ben je voornamelijk bezig met het geven van auto rijlessen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen en je treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen. Verder kun en wil jij zelfstandig goede les adviezen geven, en de nodige vervolglessen ook verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houd je de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent over je vak, graag werkt met meestal jonge leerlingen en het leuk vindt om op prettige wijze met andere rijinstructeurs samen te werken.

Solliciteren?

Email naar: info@rijschool-maximum.nl

Solliciteren? Vul onderstaande formulier in.

Wij nemen contact met jou op

Voornaam en Achternaam*

Email*

Telefoonnummer*