Tarieven

Wij houden onze tarieven graag zo laag mogelijk. Een pakket van 30 lessen heb je minimaal nodig om in één keer te kunnen slagen. Soms iets meer. Dat leert de ervaring. Een les duurt 45 minuten maar wij rijden altijd 90 minuten dus je gebruikt twee lessen in één keer.

Waarom doen we dit? Wij willen graag goed en zorgvuldig les geven. Met 45 minuten kom je in onze regio net tijd tekort om alles goed te kunnen oefenen. Tenslotte willen we wel dat je alles goed leert en niet alleen binnen de bebouwde kom! Door twee lessen in één keer te gebruiken heb je ruim voldoende tijd om alles op je gemak te oefenen. Leren autorijden is tenslotte al stressvol genoeg.

Rijlespakket A

20 lesuren (10 blokuren)
950/incl. CBR praktijk examen
  • Dit pakket omvat 20 lesuren oftewel 10 blokuren en het praktijk examen bij het CBR. Betaling in termijnen is mogelijk. Informeer hiervoor naar de voorwaarden. Prijs is op basis van een lesuur van 45 minuten. Lessen worden gegeven in blokken van twee lesuren.  Omgerekend komt één lesuur hierdoor op € 35,00.

Aanmelden!

Rijlespakket B

40 lesuren (20 blokuren)
1650/incl. CBR praktijk examen
  • Dit pakket omvat 40 lesuren oftewel 20 blokuren en het praktijk examen bij het CBR. Betaling in termijnen is mogelijk. Informeer hiervoor naar de voorwaarden. Prijs is op basis van een lesuur van 45 minuten. Lessen worden gegeven in blokken van twee lesuren.  Omgerekend komt één lesuur hierdoor op € 35,00.

  • Dit pakket raden wij aan voor de beginnende leerling zonder enige rij ervaring.  De ervaring leert dat de meeste leerlingen rond de 40 lesuren nodig hebben voordat zij aan de eerste praktijk examen kunnen deelnemen.

Aanmelden!

tarieven

Vraag een gratis proefles aan

Of bel 06 – 43 56 00 98

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoon