SPOEDCURSUS RIJBEWIJS IN 10 DAGEN

VOOR €970,-

MELD JE AAN ===>

LIKE en DEEL onze Facebookpagina


Wij rijden in Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem en Groningen

Spoedcursus auto aanvragen

Wij nemen contact met jou op

 

Voornaam en Achternaam*

Email*

Telefoonnummer*

Spoedcursus in 10 dagen om je rijbewijs te behalen in Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem en Groningen

Wij bieden voor een zeer scherpe prijs een spoedcursus aan voor degene die snel hun rijbewijs B willen behalen. Wil je er snel bij zijn en gebruik maken van onze scherpe prijs voor zolang wij die nog aanbieden? Meld je dan aan voor een spoedcursus!

Vanaf 16 jaar mag je al het theorie examen doen en een half jaar later mag je al met rijlessen beginnen. Indien je eerst je theorie behaalt dan heb je al wat wegervaring en zal je makkelijker door je autorijlessen heen komen, hierdoor zal je sneller je rijbewijs behalen. Vaak als je jong bent dan ben je op van de zenuwen en een spoedcursus bij ons in Rotterdam zal je zeer zeker laten slagen.

Met volle kracht vooruit!

De 2-to-drive methode is een geweldige methode om voor jonge mensen hun rijbewijs te behalen. Je haalt eerst bij ons het theorie-examen als je 16 bent en daarna kan je beginnen met het lessen. Wanneer je 17 bent kan je afrijden en op je 18de verjaardag mag je dan alleen de weg op.

Onze rijschool heeft gekwalificeerde rijinstructeurs en zullen je professioneel begeleiden wat bij jouw karakter past. Je lest altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur en hij zal je zwakke en sterke punten bepalen. Onze voertuigen zijn gemakkelijk te manoeuvreren en zijn van alle gemakken voorzien.

We komen je vanuit Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Groningen ophalen bij je huis, school of werkplek en in jouw eigen tempo zal je de spoedcursus met gemak volbrengen. Onze spoedcursus is de snelste manier om je rijbewijs B te behalen.

Hand in hand leren we!

We bieden verschillende rij omstandigheden aan in bijvoorbeeld het centrum van Rotterdam, in ander steden en dorpen om een stimuleerde leerervaring te creëren en ook om rijervaring op te bouwen. Denk daarbij aan rotondes, manoeuvreren, parkeeropdrachten en ander bijzonder verrichtingen.spoedcursus

Indien jij geïnteresseerd bent dan neem contact met ons op via het formulier op de website of geef ons even een belletje. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en helpen je zo snel mogelijk aan je rijbewijs. In plaats van maanden of een jaar bezig te zijn, slaag je nu in een kortere tijd voor je theorie examen en praktijkexamen.