Slagingspercentage CBR

 
business developmentEen professionele rijschool met een goed slagingspercentage  dat is de beste omschrijving voor Rijschool Maximum uit Barendrecht.
Rijschool Maximum doet dit werk al jarenlang met heel veel plezier en heeft in de loop der jaren een goede reputatie bij het CBR opgebouwd.

Bij Rijschool Maximum is iedereen welkom!

De doelstelling van Rijschool Maximum is om alle leerlingen in één keer te laten slagen! In de praktijk lukt dat vrij snel met de meeste vlotte leerlingen. De leerlingen die wat meer moeite hebben met angst, motoriek, concentratie, coördinatie, autisme en ADHD hebben meestal ook wat meer tijd nodig om hun rijbewijs te behalen. Wij bieden deze groep ook de nodige zorg, maar het neemt soms meer dan 1 keer afrijden in beslag vanwege uiteenlopende redenen.
Omdat wij een gewilde rijschool zijn ook voor deze groep (die meer aandacht nodig heeft), kunnen we niet garanderen dat deze groep altijd in 1 keer slaagt. Voor deze groep vinden wij het belangrijk om de juiste aandacht te geven en de kwaliteit van lesgeven hoog te houden zodat op een verantwoorde manier ook deze groep zijn rijbewijs kan behalen!

 

Contact

Wil jij binnenkort je rijbewijs behalen? Schrijf je in voor een proefles bij Rijschool Maximum! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail naar info@rijschool-maximum.nl of bel naar 06-43560098.

Wil jij binnenkort je rijbewijs behalen?

Meld je nu aan en vraag naar onze voordelige spoedcursus actie!

Naam*

Email*

Nummer*