Recensies

Wat zeggen onze leerlingen over rijschool Maximum? Want wij kunnen je wel van alles vertellen maar het is leuker een recensie van een oud leerling te lezen! Wil jij een recensie achterlaten op de website? Dat kan, stuur hem dan naar info@rijschool-maximum.nl. Vermeld er even bij wanneer je bij ons gereden hebt en van wie je les hebt gehad.

amyauto2

Voorheen een minder leuke ervaring gehad bij een andere rijschool. Dit heeft mij doen besluiten van rijschool te wisselen. De rijschool waar ik eerst les volgde stond bekend als één van de beste rijscholen uit de regio, dit heeft mij doen kiezen voor die rijschool. Deze mening deelde ik echter na langere tijd lessen niet, ik nam de overstap naar de rijschool van Ruben, rijschool MAXIMUM. Werkelijk waar merkte ik al een wereld van verschil in de manier van lesgeven. Ruben is bijzonder geduldig en heeft heel erg veel ervaring in zijn vak. Ruben heeft echt hart voor zijn leerlingen, je kan onbeperkt vragen stellen en Ruben boos krijgen komt niet voor in zijn woordenboek. Naast de top kwaliteit lessen is Ruben een heel zachtaardig persoon met een hoop humor, iets dat ik ook zocht in mijn rij instructeur. Met Ruben kan je goed lachen, maar tevens buitengewoon goed rijles krijgen. Ik ben zeer tevreden over rijschool MAXIMUM en zou hem iedereen aanbevelen.

- Jaco van Gelder

Met veel plezier heb ik in 2011 mijn rijbewijs mogen behalen bij Ruben. Nu ruim twee jaar later vind ik het toch even nodig om een recensie te plaatsen. 
Rijschool MAXIMUM staat bekend als de beste rijschool in omgeving Barendrecht. Ik vind het dan ook heel jammer dat er vele zijn die uit jaloezie de naam van de rijschool onderuit willen helpen. De naam, die de rijschool in de loop van de jaren eerlijk heeft verdient. 

Ruben, niet alleen een goede en vriendelijke buur maar ook een rij-instructeur die weet wat zijn leerling nodig heeft en ondersteunt, een rij-instructeur die met veel geduld en discipline omgaat met zijn leerling. Vanaf de eerste les al geeft hij je de vertrouwen die je nodig hebt. Naast mij, zijn ook vele familieleden en personen uit mijn vriendenkring zeer tevreden over de rijschool en raden deze dan ook zeker aan.

Ruben, bedankt voor alles!

- Kavita Biharie

Dankzij Ruben van Rijschool Maximum ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt!

- Marijke Feijt

Ik ben geslaagd voor mijn autorijbewijs bij rijschool Maximum. Via via kreeg ik te horen over Maximum en ik ben blij dat ik uiteindelijk voor deze rijschool heb gekozen! Elke les was weer een feestje maar daarnaast ook heel leerzaam. Ik ging nooit met tegenzin naar mijn rijles! Ruben is heel vriendelijk, geduldig en kan goed uitleggen. Mocht je iets niet begrijpen dan kan je het zo vaak vragen als je wil, hij zal nooit geïrriteerd raken! Dat was iets dat ik wel erg fijn vond. Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een rijschool, ga dan vooral bij Ruben!! Bedankt!

- Amy Mensinga

Bedankt voor de rijlessen die gesponsord zijn! 

Namens het team van Queen Events!

- Queen events